Balkan Ninnisi, Türk üretimi televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Hasret Türkad, Merih Öztürk ve Emre Beyefendi yer almaktadır. Balkan Ninnisi Gülsüm kimdir, kim canlandırıyor? ‘Gözde Çığacı’ kimdir, kaç yaşında, nereli, rol aldığı diziler nelerdir?

BALKAN NİNNİSİ GÜLSÜM KİMDİR, KİM CANLANDIRIYOR?

Dizideki Gülsüm karakterini “Gözde Çığacı” canlandırmaktadır.

GÖZDE ÇIĞACI KİMDİR?

Gözde Çığacı (d. 17 Ekim 1991, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Gözde Çığacı, 17 Ekim 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Kısmı’nda tahsil gördü. Birçok oyunda vazife aldı. Okuldaki birinci yıllarında ‘Dünya Tiyatrolar Günü’ etkinliklerinde Kadir Akbulut’un yazdığı Nermin Kurtuluş’un yönettiği Genç Odes oyununda oynadı. Küçüklüğünden beri müziğe olan ilgisiyle bilinen Çığacı, mesleğine oyunculukla devam ediyor.

İlk oyunculuk deneyimini Kuzey Güney dizisi ile yaşayan oyuncu, dizide gösterdiği performansı ile herkesi etkiledi.

2020 yılında uzun vakittir aşk yaşadığı Tümer Gülümserler ile evlendi. Çift bir yıl sonra boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

Filmografi

  • 2011–2012 : Harika Yüzyıl : Elif Hatun : Show TV / Star TV
  • 2011–2013 : Kuzey Güney : Demet : Kanal D
  • 2013–2014 : Bugünün Saraylısı : Süreyya Ataman : atv
  • 2014–2015 : Yılanların Öcü : Hatçe : Show TV
  • 2016 : Kördüğüm : Gökçe Özer : FOX
  • 2017 : Çember : Konuk Oyuncu : Star TV
  • 2017 : Ateşböceği : Gül Gürkan : Star TV
  • 2018 : Dudullu Postası : Gül : BluTV
  • 2019 : Yüzleşme : Savcı Seda Belkıs : Kanal D
  • 2019 : Bir Aile Öyküsü : Hülya Akdemir : FOX
  • 2020–2021 : Sefirin Kızı : Ceylan : Star TV
  • 2022– : Balkan Ninnisi : Gülsüm : TRT 1